Hoʻohana palekana i nā pā holoholona metala

ʻO nā pā puaʻa metala kahi koho kaulana no nā mea nona nā holoholona e ʻimi nei e hana i kahi wahi palekana a i koho ʻia no kā lākou mau hoa huluhulu.Eia nō naʻe, he mea koʻikoʻi ka hoʻokumu ʻana i ka palekana i ka wā e hoʻohana ai i kēia mau pā e pale ai i nā pōʻino a i ʻole nā ​​ʻeha.Manaʻo kēia ʻatikala e hāʻawi i kekahi mau alakaʻi koʻikoʻi no ka hoʻohana pono ʻana i nā pā holoholona metala.

Nā pā1

E koho i ka pā kūpono:

E koho i ka pā holoholona metala i kūpono i ka nui a me ka nui o kāu pipi.E hōʻoia i ka lōʻihi o ka pā e pale aku ai i kāu pipi mai ka lele ʻana a i ʻole ka pakele.Eia hou, e koho i nā pā me nā kī paʻa a i ʻole nā ​​mea laka e pale aku ai i ka wehe ʻana.

Hoʻokomo kūpono:

E hahai pono i nā ʻōlelo a ka mea hana i ka wā e hoʻokomo ai.E hōʻoia i ka paʻa ʻana o ka pā i ka lepo a i ʻole i hoʻopili ʻia i kahi hale paʻa.E nānā mau i nā ʻāpana ʻākeʻe a i ʻole nā ​​ʻāpana ʻino a hoʻoponopono koke a hoʻololi paha iā lākou no ka mālama pono ʻana i ka pa.

Nānā:

Mai haʻalele i kāu pipi me ka mālama ʻole ʻia inā lākou i loko o ka pā holoholona metala.Pono ka nānā mau ʻana e hōʻoia i ko lākou palekana a pale iā lākou mai ke komo ʻana i kekahi ʻano palekana.E nānā mau i kāu pipi e hōʻoia i ka ʻoluʻolu a me ka palekana.

Nā pā2

Wehe i nā pōʻino:

E nānā i ka wahi a puni ka pā metala holoholona a wehe i nā pōʻino.E hōʻoia ʻaʻohe mea ʻoi, nā mea kanu ʻona, a i ʻole nā ​​kaula uila i hiki ke hoʻopili ʻia kāu pipi.ʻO kēia ka mea e hōʻemi ai i ka pilikia o nā pōʻino a i ʻole nā ​​​​hōʻeha ʻoiai kāu pipi i loko o ka pā.

Hāʻawi i kahi malu a me ka wai kūpono:

Inā lōʻihi ka lōʻihi o kāu pipi i loko o ka pā puaʻa metala, e hōʻoia e loaʻa iā lākou ke komo i ka malu a i ʻole ka malu mai nā kūlana ʻino.Eia hou, e hoʻolako i ka wai hou i nā manawa a pau e mālama i ka wai.

Hoʻoikaika maʻamau a me ka launa pū ʻana:

E hoʻomanaʻo ʻaʻole kahi pā holoholona metala he pani no ka hoʻomaʻamaʻa maʻamau a me ka launa pū ʻana.E hōʻoia e hāʻawi i kāu pipi i nā manawa kūpono e komo i ka hana kino a me ka launa pū me nā holoholona ʻē aʻe a me nā kānaka ma waho o ka pā.

Ka hopena:

Ma ka hahai ʻana i kēia mau alakaʻi, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka hoʻohana palekana ʻana i nā pā holoholona metala.E hoʻomanaʻo e koho i ka pā kūpono, e hoʻokomo pono iā ia, e nānā i kāu pipi, e wehe i nā pōʻino, e hāʻawi i ka hale a me ka wai, a e hoʻokumu i ka hoʻomaʻamaʻa maʻamau a me ka launa pū ʻana.ʻO ka mālama ʻana i ka palekana o kāu pipi ma ke ʻano he mea nui e kōkua i ka hana ʻana i kahi wahi palekana a leʻaleʻa no ʻoe a me kāu hoa huluhulu.


Ka manawa hoʻouna: Nov-01-2023