9 ʻO nā hale ʻīlio ʻīlio maikaʻi loa ma UK no 2023, me nā nui nui a me nā lole lole.

Hoʻokumu ʻia nā manaʻo a pau ma kēia ʻatikala ma ka manaʻo loea o nā mea hoʻoponopono.Inā ʻoe e kaomi i kahi loulou ma kēia moʻolelo, loaʻa iā mākou ka loaʻa kālā pili.
ʻOiai i kekahi manawa ua hui pū ʻia nā mea ʻai holoholona, ​​​​hiki i nā ʻīlio ʻīlio maikaʻi loa ma UK ke kōkua nui no nā kumu he nui.
ʻOiai ua manaʻo kekahi poʻe he ʻino lākou, ua hōʻoia ka RSPCA hiki iā lākou ke kōkua i kekahi mau kūlana.
Hiki ke hoʻohana ʻia kahi pahu inā pono ka mea nona ka hale e haʻalele i ka hale no hoʻokahi hola a ʻaʻole makemake ʻo ia i kahi ʻīlio hopohopo e holo a puni.
He mea maikaʻi nō hoʻi lākou no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka ʻīlio a kōkua i kāu ʻīlio e ʻoluʻolu i kona home hou.
He aha nā lula kumu no ka hoʻolilo ʻana i nā pahu i mea kōkua a ʻaʻole i mea keakea?E hoʻohui mau i ka pahu me ka palekana: e ʻoluʻolu a nui hoʻi e hoʻokipa i kāu pipi.E hoʻomanaʻo: mai hoʻohana iā lākou i hoʻopaʻi no kāu pipi.
Pono e loaʻa i nā ʻīlio ikaika a i ʻole ka poʻe e hauʻoli ana i ka moe ʻana ma waho, ʻo kēia hale ʻīlio lāʻau me ka wīwī e hōʻike ana i kahi ākea 4 'x 4' wahi maloʻo maloʻo a me kahi 4' x 4' wahi paʻa i waho.
Hāʻawi ka mesh front panel i ka nui o ka ea hou a me ka māmā, e ʻae iā ʻoe e ʻike maopopo i ka hana a kāu ʻīlio i loko.
ʻElua mau puka no ke komo ʻana a me ka puka ʻana, a me ka puka e hoʻopili ai i nā wahi ʻelua, no laila ua nui ka lumi o kāu ʻīlio e neʻe ai.
Hāʻawi kēia i ka manaʻo hou i ka ʻōlelo "ma ka hale ʻīlio" - no ka mea makemake nui lākou e noho ma kēia wahi.
ʻO kēia pahu ʻīlio kūpono mai HugglePets he māmā a maʻalahi ke lawe inā pono ʻoe e lawe i kāu ʻīlio.
Loaʻa iā ia ma nā ʻano nui like ʻole - mai ka liʻiliʻi a hiki i ka nui keu - a me nā kala like ʻole a me nā paʻi like ʻole, me ka camo ʻōmaʻomaʻo a me ka ʻulaʻula no kahi ʻīlio nani loa.
He mau hiʻohiʻona maikaʻi kēia crate e like me nā ʻeke mālama, nā ʻaoʻao mesh, a me kahi cushion ʻoluʻolu no kāu pipi e noho ai.
Makemake ka poʻe kahu holoholona i kēia pahu lole māmā no ka huakaʻi, hoʻohana i loko o ke kaʻa, a ma ke ʻano he wahi ʻoluʻolu e hoʻomaha ai i ka wā e hele ai kā lākou ʻīlio.
He kūpono ia no nā ʻīlio liʻiliʻi a liʻiliʻi, loaʻa i ka puka aniani a me nā ʻeke ʻaoʻao no ka mālama ʻana i ka meaʻai, a hele pū mai me kahi pā huluhulu palupalu.
"He ala maikaʻi kēia e lawe ai i kaʻu ʻīlio liʻiliʻi ma ke kaʻa.Haʻalele wau iā ia i loko a hoʻomaka iā ia i kēlā me kēia lā.Holoi maʻemaʻe a mālama maikaʻi i kaʻu kaʻa.Ua kākau kekahi mea ʻīlio hauʻoli: ʻO ka hapa maikaʻi loa, makemake ʻo ia ma laila.
E hāʻawi kēia pahu nui mai Paw Hut i kahi home palekana no kāu pup a lilo i papa ʻaoʻao no kou home.
Hana ʻia ia me ka lāʻau, he ʻano kila paʻa a paʻa i nā puka pālua a kūpono i nā ʻīlio liʻiliʻi a liʻiliʻi.
Hāʻawi ia i kahi countertop nui hiki ke hoʻohana ʻia no ka mālama ʻana i nā lako holoholona a i ʻole e hoʻohana ʻia e like me nā lako ʻē aʻe ma nā wahi noho o kou home.
Hāmama nā puka ʻelua i hiki i kāu ʻīlio ke komo i loko a i waho me ka maʻalahi, e hāʻawi iā ʻoe i kahi ʻike maikaʻi aʻe i ka mea o loko.
Inā ʻoe e ʻimi nei i ka mea lawe e lawe i kāu ʻīlio a i ʻole ʻīlio liʻiliʻi, makemake mākou i kēia hīnaʻi holoholona wicker mai Prestige Wicker.
He mea kūpono hoʻi kēia mea lawe wicker kaila retro no nā holoholona liʻiliʻi ʻē aʻe a ʻo ia ke ala ʻoi loa e lawe ai i kāu ʻīlio.
ʻAʻole wale kahi hiʻohiʻona kūʻokoʻa o kēia mea lawe wicker hana lima, akā e hāʻawi pū i kahi huakaʻi palekana a ʻoluʻolu no kāu holoholona.Hiki iā ʻoe ke hoʻoheheʻe iā lākou i loko a i waho ma ka puka o luna a ʻike i kāu mau hoaaloha huluhulu ma nā ʻaoʻao ʻaoʻao, kahi e ʻae ai i ka ea e holo.
Inā hopohopo ʻoe no ka lawe ʻana o kahi pahu ʻīlio i kou lumi noho a nānā ʻole ʻia, kūpono paha kēia hoʻolālā mai Archie & Oscar iā ʻoe.
Hana ʻia mai ka lāʻau a me ka uea metala kaumaha, ʻo ia ka lōʻihi a hele mai i nā ʻano nui like ʻole, e ʻae iā ʻoe e hoʻohui i ʻelua a ʻekolu paha drawers e kiʻi i ka nui i kūpono i kou home.
ʻEkolu kona puka komo i hiki i kāu ʻīlio ke komo maʻalahi i waho a hiki iā ʻoe ke ʻike iā ia 360 degere i kona wā i loko.
Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi pahu holoholona ʻelua puka maʻalahi, e hoʻokō kēia pahu ʻīlio Cardys i kāu mau pono āpau.
ʻElua mau puka e maʻalahi i kāu ʻīlio ke komo i loko a i waho, a ua hana ʻia ka pahu me ke kila paʻa, e paʻa a palekana.Eia kekahi, he pale-pale a paʻa.
Hoʻomaʻemaʻe maʻalahi ka pā e hoʻoneʻe ʻia, a i ka wā ʻaʻole i hoʻohana ʻia, pelu ia i ka palahalaha no ka mālama maʻalahi.
ʻO kēia pā pāʻani no nā ʻīlio liʻiliʻi a me nā ʻīlio he pahu māmā a maʻalahi no ka hoʻohana ʻana i loko, waho a i ʻole ka huakaʻi hele.
He hexagonal a he ʻili maka no ka hoʻoheheʻe ʻana i hiki ke ʻike i kāu ʻīlio i loko.Hoʻohui ʻia, loaʻa iā ia ma nā ʻano nui like ʻole a loaʻa kahi luna hoʻoneʻe i hiki iā ʻoe ke komo maʻalahi i loko no ka hoʻomaʻemaʻe.
He mea maʻalahi hoʻi e hoʻouka a hoʻopaʻa ʻia inā ʻaʻole ʻoe e hoʻohana ia mea no laila e maʻalahi hoʻi e mālama.
E like me nā mea āpau, ʻokoʻa nā kumukūʻai, akā ʻaʻole pono ʻoe e hoʻolilo i ka nui o ke kālā e kiʻi i kahi hihia kūpono.
I kā mākou ʻimi ʻana, ua loaʻa iā mākou kekahi mau koho maikaʻi loa i kūʻai ʻia ma kahi o £50 a piʻi, me ka koho haʻahaʻa loa e kūʻai ʻia ana ma luna o £28.
ʻO ka nui o ka pahu āu e koho ai ʻo ia kekahi o nā mea nui loa, e hōʻoia i ka palekana a me ka ʻoluʻolu o kāu ʻīlio ma mua o ka mālama ʻana i kahi mea paʻa loa.
ʻO kekahi mea e pono ai e hōʻoia i ka nui o ka ea a me kahi ākea i loko o ka pahu no kāu ʻīlio e hoʻolohe ai.Eia nō naʻe, ʻo nā hiʻohiʻona e like me nā pā pahu huki hiki ke hoʻoneʻe ʻia, nā pahu hiki ke hoʻoneʻe ʻia a me nā puka paʻa e maʻalahi i kāu drawer e hoʻomaʻemaʻe, maʻalahi a paʻa.
© News Group News England Ltd. No: 679215 Keena i kakau inoa: 1 London Bridge Street, London, SE1 9GF.ʻO "The Sun", "Sun" a me "Sun Online" he mau inoa inoa inoa inoa a i ʻole inoa kālepa o News Group Newspapers Limited.Hāʻawi ʻia kēia lawelawe ma lalo o ka News Group Newspapers Limited Standard Terms and Conditions a me kā mākou kulekele pilikino a me ka Kuki.No nā laikini e hana hou i nā mea, e kipa i kā mākou pūnaewele hoʻolaha.E nānā i kā mākou pahu paʻi pūnaewele.Inā he mau nīnau ʻē aʻe kāu, e kelepona mai iā mākou.No ka ʻike ʻana i nā ʻike āpau o The Sun, e hoʻohana i ka palapala ʻāina.Hoʻoponopono ʻia ka pūnaewele Sun e ka Independent Press Standards Organization (IPSO).
Ke hoʻoikaika nei kā mākou poʻe nūpepa i ka pololei, akā i kekahi manawa ke hana hewa mākou.No ka ʻike hou aku e pili ana i kā mākou kulekele hoʻopiʻi a hoʻopiʻi, e ʻoluʻolu e hahai i kēia loulou: thesun.co.uk/editorial-complaints/


Ka manawa hoʻouna: Oct-06-2023