Heavy Duty Dog Crate 48 Iniha no nā pōpoki ʻīlio

Inā he mea mālama holoholona ʻoe, ʻaʻole pono ʻoe i kahi kumu e hoʻomaʻamaʻa ai i kāu ʻīlio a pōpoki paha, akā hāʻawi ʻo Amazon iā ʻoe i kumu kumu maikaʻi.No ka hanohano o ka National Pet Month, ke hoʻolauleʻa nei ka mea kūʻai aku i kāna hoʻolauleʻa ʻana i ka lā Pet Day makahiki ʻelua, a ʻoi aku ka nui o nā lono maikaʻi no kāu hoa huluhulu.
Hoʻomaka kēia hanana 48-hola ma ke aumoe PT i ka Pōʻalua, Mei 2nd a holo a hiki i ka 11:59 pm PT ma ka Pōʻakolu, Mei 3rd.ʻO kēia kou manawa e loaʻa ai nā uku nui ma nā mea āpau mai nā leashes a i nā lako holoholona - nā mea āpau āu e pono ai.Nā mea pāʻani, nā moena, nā meaʻai a me nā mea hou aku.ʻAʻole like me Prime Day, ʻaʻole pono ʻoe e lilo i lālā no ke kūʻai ʻana i nā mea āpau ma ke kūʻai aku, akā ʻaʻole ia e ʻeha, no ka mea, ʻo ke kau inoa ʻana no kahi hoʻokolokolo manuahi ʻo ia ka loaʻa ʻana o ka hoʻouna manuahi ma nā kūʻai ma luna o $25.
No laila, inā ʻoe e ʻimi nei i ka ʻōpala maikaʻi loa a i ʻole kahi pahu Fido hou, ua uhi ʻia ʻo Amazon Pet Day 2023.Eia kekahi o nā pānaʻi pipi pūnaewele maikaʻi loa mai nā hōʻailona kaulana e like me Petmate, Furbo, Dr. Elsey's a me Dolly Parton pono'ī Doggy Parton laina ma mua o ka pau ʻana o ka hanana.
ʻO PetSafe ScoopFree Complete Plus Hoʻomaʻemaʻe ponoʻī i ka pā hale me ka pale komo mua no $200 (Hoʻopakele $30)
$29 Moʻa Ola & Tureke Wet Cat Food Meaʻai ʻokoʻa $29 (Hoʻopakele $15)


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-24-2023